wsv-viking-logo

Nieuwsbrief maart 2021

Geplaatst op 22-03-2021  -  Categorie: Algemeen

                                                                                                                 ’s-Hertogenbosch 20 maart 2012

Beste leden,

 

Het is al te merken dat het langzamerhand weer wat drukker wordt op de haven. Fijn om elkaar weer te ontmoeten en samen een nieuw vaarseizoen in te gaan. Omdat het drukker wordt willen wij jullie graag weer een keer wijzen op de Coronamaatregelen die gelden tot minimaal 31 maart:

- Houd altijd 1,5 meter afstand van elkaar.

- Samenscholen op de hoofdstijgers is niet toegestaan. Zorg dat er voldoende ruimte is om elkaar te passeren en houd rechts aan.

- Het terras mag niet gebruikt worden, ook niet met een koffie to go. Bij controle riskeren we als vereniging een fixe boete, dus houd hier a.u.b. rekening mee! Je drankje meenemen en nuttigen op je eigen boot of er een rondje mee lopen over het terrein mag natuurlijk wel.

Volgende week is er weer een nieuwe persconferentie en we hopen dat er dan meer versoepelingen komen in de maatregelen. Na deze persconferentie ontvangen jullie weer een mail met de op dat moment geldende maatregelen voor op de haven.

Verder is het eerste weekend van april takelweekend. Op zaterdag 3 april kan iedereen die dit heeft aangegeven bij de takelcommissie weer het water in of juist er uit. Inmiddels hebben we, zoals besproken in de ALV, ook een aantal verrijdbare bokken en een hydraulische kar aangeschaft, zodat er meer gebruik gemaakt kan worden van de loods.

Vanwege het takelen zal de zelfwerkzaamheiddag op 3 april komen te vervallen. De eerste zaterdag van mei zal deze wel weer plaats vinden. Individueel zelfwerkzaamheid uren maken is wel altijd mogelijk. Hiervoor kun je contact opnemen met Wim of Diana. De zelfwerkzaamheiddag van maart is goed bezocht en er is een hoop werk verzet. Het terrein is o.a. schoongemaakt en opgeruimd, container geschilderd en jollenloods gebeitst, een start gemaakt met de Van-Haren loods. De boeien en steltonplaten liggen klaar om binnenkort in de Ertveldplas gelegd te worden. Ondertussen zijn ook bijna alle leden gebeld om ons ledenbestand in e-Captain te updaten. Een kleine indruk van de dag: Ook willen we ook graag laten weten dat Jan van de Wansem, Koos te zijner tijd zal gaan vervangen als assistent havenmeester. Momenteel wordt hij door Koos al meegenomen in zijn werkzaamheden op de haven, zodat hij dit eigen kan maken. Dan nog één laatste mededeling. Bij verschillende steigers zien we stootwillen, stekkers e.d. bevestigd. Er mag echter niets permanent bevestigd worden aan de steiger zelf. We vragen iedereen dan ook om al deze attributen van de steiger af te halen en aan je eigen boot te bevestigen. Met vriendelijke groet, Bestuur WSV Viking


Nieuws

Nieuwsbrief maart 2021

Datum: 22 maart 2021  -  Categorie: Algemeen
                                                                                                                 ’s-Hertogenbosch 20 maart 2012 Beste leden,   Het is al te merken dat het langzamerhand weer wat druk...

Activiteiten

2021 Activiteit
  Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria

Forum