Lidmaatschap

Wat kunt u van de vereniging verwachten?

We zijn een actieve vereniging met veel verschillende activiteiten. Van tochten tot feestavonden. Uiteraard ben je als lid van harte welkom bij deze activiteiten. Daarbij hebben we een van de mooiste clubhuizen van Nederland dat bovendien het gehele jaar geopend is.

Eens per jaar is er een algemene ledenvergadering waarin we samen het beleid van de verening bepalen.

Wat verwachten we van jou?schultelokaal-en-vlag

We verwachten van onze leden een actieve bijdrage aan het verenigingsleven. Dit bestaat per jaar uit minimaal 8 uur zelfwerkzaamheid. Hiermee onderhouden we samen het terrein en de faciliteiten van de vereniging. Dit kun je doen door te helpen met onderhoud aan het terrein of faciliteiten maar bijvoorbeeld ook door deel te nemen aan commissies of het organiseren of helpen bij activiteiten.

Daarnaast verwachten we dat je je boot en eventueel trailer en bok er altijd netjes onderhouden bij liggen of staan en dat je mee helpt om het hele terrein netjes en opgeruimd te houden.

Waaraan ben je geld verschuldigd?

Je betaalt eenmalig entreegeld om (aspirant) lid te worden. Daarnaast betaal je jaarlijks contributie als lid of als jeugdlid. Voor de ligplaats in de haven betaal je liggeld dat wordt berekend op basis van de lengte en breedte van je boot. Bekijk daarvoor de huidige tarieven.

Nog wat algemene regels.

Je mag niet permanent op de boot te wonen.
Je mag je boot niet afbouwen in de haven.
Speedboten worden uit de haven geweerd.
Een verzekering is voor ligplaatshouders verplicht.
Je kunt alleen worden aangenomen als nieuw lid als je met een boot een vaste ligplaats in de haven in gaat nemen.

Wil je lid worden van onze vereniging?

Via onderstaande knop kan je een formulier invullen. Dit is de voorinschrijving. Na het invullen van het formulier vragen we nog om foto's te sturen van het schip waarmee je lid wil worden en pasfoto's van jezelf en enventueel je partner. Als we het formulier en de foto's hebben ontvangen sta je op de wachtlijst. Zodra er zicht is op een ligplaats neemt de begroetingscommissie contact met je op.

 

Formulier Voorinschrijving

 

 

Heb je nog vragen?

Onze havenmeester kan deze beantwoorden of je kunt contact opnemen met één van de leden van de begroetingscommissie of een mail sturen naar taairaterces.[antispam].@wsvviking.nl                          

Marc de Cock (Voorzitter en begroetingscommissie)  tel.:        073 – 6893910

Adri van Beers (begroetingscommissie)                      tel.:       06 -234 22 905

Clubhuis (havenmeester)                                             tel.:        073 - 6411818

  

Huishoudelijk regelement   Havenregelement Privacyverklaring Viking Almanak  Statuten


's-Hertogenbossche Watersportvereninging Viking | Ertveldweg 7 | 5231 XA  's-Hertogenbosch | 073 641 18 18 | KvK 40215167 | privacyverklaring