wsv-viking-logo

Nieuwsbrief april 2021

Geplaatst op 28-04-2021  -  Categorie: Algemeen

Beste leden,

In onze vorige nieuwsbrief gaven we al aan om na de laatste persconferentie weer een nieuwe update te geven. Als vereniging hebben wij een zorgplicht en willen we jullie daarom nog een keer op onderstaande (aangevulde) Coronamaatregelen wijzen. Laten we ons er samen aan houden en erop aanspreken. Als we ons beter aan de regels houden, hoeven we elkaar er ook minder op aan te spreken.

  • Blijf je houden aan de richtlijnen van het RIVM.
  • Houd altijd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Vaar alleen samen met gezinsleden/huisgenoten.
  • Samenscholen op de hoofdsteigers is niet toegestaan. Ook huisdieren mogen niet op de steiger verblijven.. Het plaatsen van stoelen is ook nadrukkelijk niet toegestaan. Hoe verleidelijk het ook is als het zonnetje schijnt.
  • Zorg dat er voldoende ruimte is om elkaar te passeren. Zie je iemand aankomen op de steiger, wacht dan op een plek waar je elkaar veilig kunt passeren.
  • Als het terras is gesloten mag het niet gebruikt worden voor koffie to go. Bij controle riskeren we als vereniging een fixe boete, dus houd hier a.u.b. rekening mee! Je drankje meenemen en nuttigen op je eigen boot of er een rondje mee lopen over het terrein mag natuurlijk wel.
  • In het openbare gedeelte van de sanitaire voorzieningen is een mondkapje verplicht en er mogen maximaal 2 personen tegelijk in deze ruimtes.

Stremming sluis Henriettewaard

Er staan reguliere onderhoudswerkzaamheden gepland bij sluis Henriettewaard(Engelen). De sluis is gestremd van donderdag 3 juni 08.00 uur tot en met dinsdag 8 juni 05.00 uur. Dit betekend dat de sluis gesloten is voor alle scheepvaart.

Terras

Vanaf woensdag mogen de terrassen weer open van 12.00 tot 18.00 uur! Houd wel rekening met de maatregelen die gelden.

Zo moet je voor je het terras op loopt eerst inchecken en uiteraard ook je handen ontsmetten.

Staan op het terras is nog steeds verboden dus je moet zitten. Dat mag alleen aan een tafeltje met maximaal twee personen of met mensen uit hetzelfde huishouden.

Waar je ook rekening mee moet houden is dat je een mondkapje op moet als je naar de WC gaat of binnen komt afrekenen. Dit zijn binnenruimtes en daar is het mondkapje altijd verplicht.

Coffee to go
Wat is er lekkerder dan een kopje koffie tijdens het klussen? Of één in het zonnetje op je eigen boot? Vanaf heden is er weer ‘coffee to go’ bij Wim of Diana. En het stopt niet bij alleen koffie! Broodjes ham, ei, kaas, bal, kroket, frikandel, tosti’s en blikjes pils en frisdrank, zelfs een warm soepje staat klaar. Voorlopig kun je bestellen op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 – 17.00 uur.

De Viking Thermomok

Om ervoor te zorgen dat je koffie gegarandeerd warm aan komt op je boot zijn er echte Viking thermomokken voor 5,- en dit is dan met koffie of thee of warme chocomelk! (Gewoon in een kartonnetje kan uiteraard ook).

Bestellen via Whatsapp

Maar wat als Diana of Wim niet achter hun kraampje zitten? Of heb je geen zin om te wachten, of wil je graag veilig op afstand bestellen? Dan stuur je gewoon een whatsapp met je bestelling naar de vaste lijn van WSV Viking clubhuis 073- 641 18 18 en je krijgt een berichtje van Diana terug hoe laat je ‘t kunt ophalen. Lekker en lekker makkelijk toch?!

 

Maritiem 2021

Van 16 t/m 19 september 2021 mag je Maritiem alvast in je agenda schrijven. Als meneer De Jonge doet wat ie heeft beloofd, zijn we tegen die tijd bijna allemaal gevaccineerd en kunnen we los šŸ˜‰!

Het evenemententerrein zal zich voornamelijk bevinden op en rondom WV De Waterpoort en de Citadel.

Het programma omvat onder andere een braderie, optredens van shantykoren, ‘Zilte Zondag’, jeugdactiviteiten, de Bossche Drakenrace en een waterzeskamp voor watersportorganisaties.

Behalve een grote opkomst, hopen we ook op vrijwilligers!

Meld je voor dit laatste aan bij Quinta de Vries, Stijn Mickers of Ruud Muller.

Openingsdag

Ook dit jaar willen we graag samen met alle leden de opening van het vaarseizoen vieren. De plannen liggen al klaar voor een veilige opening op afstand met inachtneming van alle maatregel die er gelden. Het wordt een evenement om nooit meer te vergeten! Maar een definitieve datum schuiven we gezien de oplopende cijfers nog even voor ons uit. Als het mogelijk is om veilig en verantwoord een opening te houden laten we dit zo snel mogelijk weten! Hou je mail in de gaten!

Met vriendelijke groet,

Bestuur WSV Viking


Nieuws

Nieuwsbrief april 2021

Datum: 28 april 2021  -  Categorie: Algemeen
Beste leden, In onze vorige nieuwsbrief gaven we al aan om na de laatste persconferentie weer een nieuwe update te geven. Als vereniging hebben wij een zorgplicht en willen we jullie daarom nog een keer op onderstaa...

Activiteiten

2021 Activiteit
  Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria

Forum