Beach BBQ

Geplaatst op 27-06-2021  -  Categorie: Algemeen

Beach BBQ verplaatst naar 4 september 2021

Helaas zijn we nog niet van de coronapandemie af en hebben we wederom te maken met verscherpte maatregelen die ons als verenging raken. 

De voorwaarden waaronder we komende zaterdag de BBQ wilden organiseren zijn weer veranderd. En dit helaas niet ten goede. We hebben de genomen maatregelen en de opties overlegd met de leden die zich ingeschreven hebben voor BBQ. In overleg met deze leden en samen met Wim en Diana hebben we besloten de BBQ te verplaatsten naar 4 september 2021. Met pijn in het hart moeten we wederom een activiteit uitstellen. Dit is voor ons en waarschijnlijk voor iedereen weer een grote tegenvaller.

We hopen dan ook dat we 4 september 2021 een BBQ kunnen organiseren waarbij we elkaar weer als vanouds kunnen ontmoeten. Waarbij we elkaar kunnen spreken, samen kunnen lachen en onderling vrij kunnen bewegen. Ook als we op dat moment nog gebonden zijn aan maatregelen zullen we ons uiterste best doen om de BBQ dan toch in aangepaste vorm wel door te laten gaan.

Oorspronkelijk bericht:
Na een tot nu toe rustig verlopen evenementen seizoen gaan we nu echt vliegend van start met een Beachparty. Dus haal je favoriete teenslipper uit de kast en doe je linnen broek aan want we gaan BBQ’n achterop de landtong om bij te praten en vooruit te kijken en boven al te genieten van het feit dat het weer kan. We zijn druk bezig met de voorbereidingen, maar wat we al kunnen delen is dat we beginnen rond 16.00. De BBQ regelen we al­s vereniging om te vieren dat we weer mogen, en de drankjes zijn voor eigen kosten.

Houd er wel rekening mee dat we nog gebonden zijn aan coronarestricties. Om de BBQ toch mogelijk te maken gaan we gebruik maken van “CoronaCheck” bewijs. Dit betekend dat je een QR code moet kunnen laten zien via de Coronacheck app op je telefoon of een uitgeprinte versie. Het gele boekje, snel testen, andere testen en vaccinatiebewijzen die niet zijn omgezet in een QR code via de “coronackeck” tellen niet mee. Bij het niet kunnen laten zien van een geldige CoronaCheck QR code kunnen we je helaas geen toegang geven tot het afgesloten deel van de landtong waar de BBQ is.

Inschrijven voor de BBQ kan in het clubhuis bij Wim en Diana tot een week voor de BBQ. Verdere informatie volgt nog.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/coronabewijs-voor-evenementen's-Hertogenbossche Watersportvereninging Viking | Ertveldweg 7 | 5231 XA  's-Hertogenbosch | 073 641 18 18 | privacyverklaring